Gold Clock

Tuesday, April 24, 2012

assalammualaikum...

haaiiii....emmm..xde pe pon nk tulis sbnrnya...huhuhuhu...

ni nk citer psl presentation...yela kena present dlm kels...mcm x biasa kn..hehehe...xde la klu time sekolah dlu setakat 20 30 org aje..ni dok kat U paling skit pon 50 60 org...

gelabah gak la...kena present kat dpn...msa tuh sgn keaddan aku yg x sht nya..demam...present kat dpn...microfon lak x leh pakai..so kena la kuat kn suara tuh..pd hal suara aku mmg kuat pon...hahaha..

haru tu aku x th la knp...aku asyik tersasul aje...dh jd bahan aku nih...kena ejek aje la aku..bengang gak la..tp nbila pk2 blk klakar pon ada...huhuh..

aku dh jd style dak skrg nih...bila ckp "saya" tu dh jd "shaya"...ss tu dh jd double...adoi...malu kot...diaorg x gelak la..tp senyum tuh ada la nmpk kn..byk sgt huruf s yg aku nk kna sebut...haa ambik ko sekali kena tang tu...dh mcm double aje bunyi nya...hahahah...

malu2...abih present tuh..member2 aku pon bahan dok gelak kan aku...hadoi...sabo aje la..but aku enjoy msa aku presnt tuh...blh bina keyakinan diri aku...hahaha

ok la..merapu aje..x best pon kn...aku x reti nk tulih ayat bunga2 nih...

assalammualaikum...=)

Sunday, February 19, 2012

back to normal...

Assalammualaikum.....

hai...ape kabar la ek...hope baik2 aje..xde ape pon nk ckp...mcm biasa la back to normal...perlu meneruskan perjuangan dlm menuntut ilmu yg x pernah abis smpai bila2 pon...

skrg tgh sbok dgn sem baru...mklum la bru bukka sem baru kn...mcm2 la...sbok sna sbok sni...pening sana pening sini....nak2 klu wat jadual tuh...ishhh3... pressure dia lain mcm skit...asyik2 nk clash sbjek aje...kdng2 tuh kita dh susun elok2...pndai aje management p ubah kita nya jadual...dh kena susun balik....klu leh add drop secara on9 xpe la...ni klu x boleh...kena p beratur pnjang2 nak add or drop sbjek tuh...ishh3..kesusahan msa belaja mcm tu la...tp melalui kesusahan itu la yang akan mematangkan kita dlm menguruskan sesuatu yg melibat keputusan dlm hdp kn....

so..ape pon....merungut mcm mna pon...kena lalui dgn hati yg ikhlas....dlu msa mula2 msuk mmg la selalu merungut...org kata x pnh nk bersyukur asyik merungut aje kn...huuhuhu...tp bila dh msuk tahun akhir nih...walau pnt mcm mna pon...org kata dh lali...tu semua akan jd kenangan wat kita nnti..kn...so smpan segala pengalaman tu untuk anak2 anda nnti...biar diaorg th akan kesusahan yg dh mak ayah diaorg lalui...jd kan pengajaran untuk mereka....

ok...la...tata...xde ape dh nk ckp...hehehehe...back to normal life..=)...
Assalammualaikum...

Sunday, January 15, 2012

hai...

Assalammualaikum...

haiii...lama x on9 blog nih kn..x update bolg nih...kih4...tah pape la...sorry la lama x update...

aku sbuk skit...hahaha...sbuk la sgt2...xde la..aku rsa mls dh nk berblog nih...aku deactive la account nih...sekali bila try leh lg upanya...aku pon just follow aje la...

xth nk citer ape kn..pd hal dh lama aku x update blog nih..xde ape yg menarik pon...biasa la skrg nih...still sbuk belaja lg....skrg lam mggu2 last exam...so...caiyok2!! hehehe...harap ok la kali ni kan..amin...

belaja & terus belajar...selagi hdup belaja la...x belajar kat sek, ipta ke ipts ke...kita ttp kena belaja kn...dlm hdop nih mcm2 cabaran & dugaan ok...

hari2 kita akn belajar menda yg baru...so..take it as a challenge in your life ok...

ok la...tata...jumpa lg nnti...Assalammualaikum...