Gold Clock

Sunday, February 19, 2012

back to normal...

Assalammualaikum.....

hai...ape kabar la ek...hope baik2 aje..xde ape pon nk ckp...mcm biasa la back to normal...perlu meneruskan perjuangan dlm menuntut ilmu yg x pernah abis smpai bila2 pon...

skrg tgh sbok dgn sem baru...mklum la bru bukka sem baru kn...mcm2 la...sbok sna sbok sni...pening sana pening sini....nak2 klu wat jadual tuh...ishhh3... pressure dia lain mcm skit...asyik2 nk clash sbjek aje...kdng2 tuh kita dh susun elok2...pndai aje management p ubah kita nya jadual...dh kena susun balik....klu leh add drop secara on9 xpe la...ni klu x boleh...kena p beratur pnjang2 nak add or drop sbjek tuh...ishh3..kesusahan msa belaja mcm tu la...tp melalui kesusahan itu la yang akan mematangkan kita dlm menguruskan sesuatu yg melibat keputusan dlm hdp kn....

so..ape pon....merungut mcm mna pon...kena lalui dgn hati yg ikhlas....dlu msa mula2 msuk mmg la selalu merungut...org kata x pnh nk bersyukur asyik merungut aje kn...huuhuhu...tp bila dh msuk tahun akhir nih...walau pnt mcm mna pon...org kata dh lali...tu semua akan jd kenangan wat kita nnti..kn...so smpan segala pengalaman tu untuk anak2 anda nnti...biar diaorg th akan kesusahan yg dh mak ayah diaorg lalui...jd kan pengajaran untuk mereka....

ok...la...tata...xde ape dh nk ckp...hehehehe...back to normal life..=)...
Assalammualaikum...

No comments:

Post a Comment