Gold Clock

Monday, December 27, 2010

bila Aku Xde Keje naK d Wat...

Assalammualaikum..... 
aku x th nk tulis pe sbnrnya pd entry kali..aku xde keje nk wat..aku pon nk mengepek la kat blog aku ni...hahahaha..mcm sengal...keje aku time cuti2 sem ni....
1: keje aku tlg mak kat umah..kms2 umah..msk...
2: keje nya aku dok lyn citer kat tv je...asyik2 tgok tv aje...
3:pastu tdo la klu xde koje nk wat...hahaha..bab ni palin best..nak2 bila ujan pastu tdo...fuh!!!mmg syok ooo....dok bekelubung lam selimut...hahaha..pastu tdo x ingt dunia..ishhh3..ape nk jd ngn aku kn..x senonoh btol..1 kenikmatan dpt tdo...hahahah
4:mlm2 aku dok msj ngn org tsayang..heheheh...hapyyyy time...........
5:klu x msj ngn org tsayang..aku dok lyn novel smpai ke pg....hahahha..aku klu dh lyn novel...x mkn pon x ape....klu citer novel tu best la...klu xbest..mampus aku bca skip2.....hahaha..bg cpt abih...
Ni la keje aku spnjng cuti sem ni...aku bkn kuar umah pon....cehhhh...mcm baik lak.....tp aku mmg mcm ni jrg kuar umah....klu kuar ngn fmily aku la...bru aku g jln2....ngn kwn2 pon aku ssh nk kuar...sbb aku malasssssssss.....hahahaha...org patut time cuti ni la kuar lpk2 ngn kwn2...tp aku jrg..kdng2 aje...itu pon klu aku giler bosn xde ape yg nk d wat....teruk giler aku....hahahaha..mcm  katak bwh tempurung...x kuar umah....tp itu x bmksd aku x ambik th pkembangan luar lngsung...itu nk mampus gamaknya...klu x ambik th  hal luar kn..ngeeeeeeee.....
 Adoiiiiiiiiii....psl x leh upload pic nih....arghhhhh...sje je nk wat aku bengang...ishhh..sabo aje la...ni la jdnya entry aku..xde pic...hahahha...ckup membosankan....nk wat mcm na..line b.band aku mengong...ni pon mujur la aku leh update blog...klu x nk buka pon x lps....lembapp giler line ni..siot tol..nk kata x byr aku dh byr dh.......haiiihhhh...sje bikin aku pns....huhuhuhu...
ok la...papai....aku nk chow...hehehhe...
assalammualaikum.....=)











No comments:

Post a Comment